راه های ارتباطی

استان سیستان و بلوچستان، شهرستان فنوج، شهر کتیج، بالاشهر، کوچه مسجد جامع، دفتر موسسه خیریه خادمین کتیج

info@khademincharity.com

 0098-915-997-4036

درباره ما

آشنایی با موسسه خیریه خادمین کتیج

نام  : موسسه خیریه خادمین کتیج
شماره ثبت5
محل ثبتاداره ثبت اسناد و املاک شهرستان نیکشهر
واحد ثبتمرجع ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری سیستان و بلوجستان
تاریخ ثبت 1386/6/6
شناسه ملی10500000506
شماره پروانه تاسیس8297
صادرکننده پروانه تاسیسفرمانداری شهرستان نیکشهر
تاریخ صدور پروانه تاسیس1385/12/02
مدت اعتبار پروانه تاسیس و فعالیت : نامحدود
آخرین تغییرات : 1402
مرجع تغییرات وصدور پروانه جدید : فرمانداری شهرستان فنوج

کمک به نیازمندان هدف اصلی ماست

حوزه های فعالیت موسسه خیریه خادمین کتیج

موسسه خیریه خادمین کتیج با شماره ثبت ۵برای دستیابی به هدفی آسمانی و انسانی در سال ۱۳۸۶ تاسیس و در ابتدای سال ۱۳۸۷فعالیت خود را با جدیت آغاز نمود. این موسسه خود را متعهد می داند تا مَرهم و تسکینی بر رنج و غم های بی پایان نیازمندان به ویژه کودکان و خانواده های آنها باشد و هم اکنون با تلاش برای رسیدن به اهداف خود وفعالیت های روز افزون نیکوکارانه مهم ، اساسی و همسو با سایر موسسات و سازمانهای مردمی و نهاد های ملی و بین المللی می خواهد گامی مهم در تمام عرصه های اجتماعی، آموزشی و فرهنگی، بهداشتی و درمانی، عمرانی، اقتصادی و اشتغال زایی بردارد و نقش موثری به شرح ذیل داشته باشد:

کمک های آموزشی و فرهنگی

آموزشی و فرهنگی

حمایت ویژه از آموزش و امورات فرهنگی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان مستعد و نیازمند

کمک های اجتماعی

اجتماعی

حمایت و تحت پوشش قراردادن کودکان کار و خیابان ، خانواده های بی سرپرست، خود سرپرست ، بدسرپرست ، افراد بزرگسال و سالخورده و ایتام

کمک های بهداشتی و درمانی

بهداشتی و درمانی

تلاش برای ارتقای فرهنگ بهداشتی و رعایت استاندارد های بهداشت و درمان و حمایت از درمان خانواده های تحت پوشش به ویژه کودکان

کمک های اقتصادی

اقتصادی

کمک به راه اندازی کارگاه های تولیدی جهت ایجاد اشتغال و به وجود آوردن منابع درآمدزایی برای مؤسسه خیریه جهت حمایت بیشتر از نیازمندان

کمک های عمرانی

عمرانی

کمک به ساخت و بازسازی فضاهای آموزشی،کتابخانه و سایر اماکن عام المنفعه در جهت آبادانی و رفع نیاز های مناطق محروم

کمک از طریق اشتغالزایی

اشتغالزایی

کمک به توانمند سازی خانواده ها از طریق راه اندازی کارگاه های آموزشی، اعطای وام به مددجویان

در این هدف گذاری ها تلاش می گردد تا ظرفیت های نیکوکاری در سطح کشور و در صورت امکان به صورت بین المللی گردآوری و متمرکز شده و در جهت توانمند سازی،آسیب زدایی و حمایت از گروه های هدف به کار گرفته شود تا مخاطره و آسیب فضاهای پر از خطر و تنش اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و… کاهش پیدا کرده و در نهایت منجر به افزایش سرمایه های اجتماعی و انسانی و ظرفیت توانمندی های سرزمین عزیزمان گردد.

1 – کمک های اجتماعی :

  1. پرداخت هزینه ازدواج و جهیزیه  به جوانان مهرجو :  توضیح ( اکثر جوانان به دلیل عدم توان مالی از سنت حسنه ازدواج باز مانده اند و یا با حداقل های رفاهی و آسایشی بدون سرپناه حداقلی ازدواج کرده اند . اکنون بیش از 100 پرونده  زوج جوان عقد کرده داریم که چشم به راه همدلی  شما نیک اندیشان هستند )
  2. کفالت ایتام  و کودکان کار : توضیح (  بیش از 1500 کودک یتیم و کودک کار داریم که با پرداخت یک مبلغ مشخص مستمر ماهیانه  به حسابشان ، می توان دلشان را شاد کرد  تا با شوق و علاقه بیشتری ادامه تحصیل بدهند )
  3. حمایت مادی و معنوی از خانواده های بی سرپرست ، بدسرپرست مهرجو : توضیح (  بیش از 3000 خانواده  بد سرپرست ، بی سرپرست  و نیازمند داریم که چشم به راه دستان بخشنده شما هستند )
  4. تهیه مواد غذایی ، افطاری رمضان ، پوشاک ، لوازم خانگی نو و مستعمل و… برای مهرجویان گرامی : توضیح (  بیش از 3000 خانواده  بد سرپرست ، بی سرپرست  و نیازمند داریم که چشم به راه دستان بخشنده شما خوبان هستند )

2- کمک های فرهنگی و آموزشی :

  1. اهداء و یا کمک در خرید کامپیوتر و لوازم جانبی ، تجهیزات رفاهی ،  سرمایشی و گرمایشی ، تجهیزات سمعی و بصری و هوشمند سازی مدارس  : توضیح (  شهرستان فنوج  دارای بیش از 200 مدرسه کوچک و بزرگ می باشد که تعداد قابل توجهی از آنها فاقد تجهیزات فوق  بوده و  شدیدا نیازمند حمایت هستند  )
  2.  بورسیه تحصیلی و حمایت از تغذیه دانش آموزان و دانشجویان مهرجو : توضیح ( تعداد بیش از 6000 هزار دانش آموز  و ده ها دانشجوی خیلی محروم داریم که نیاز  به بورسیه تحصیلی و تغذیه مناسب دارند  )
  3. تهیه و توزیع نوشت افزار ،کیف ، کفش ، مانتو و… : توضیح ( بیش از  6000 هزار دانش آموز خیلی محروم روستایی در منطقه داریم که در شرایط مالی بد و وضعیت معیشتی نا مناسبی زندگی کنند که چه بسا بخاطر مسائل مالی ترک تحصیل می کنند . بنا بر این حمایت مادی و معنوی شما نیکان موجب دلگرمی آنان شده  تا ادامه تحصیل بدهند )

3-  کمک های بهداشتی و درمان :

  1. حمایت مادی و معنوی از بیماران خاص و عموم بیماران مهرجو  به صورت مستمر و موردی : توضیح (  تعداد قابل توجهی از بیماران خاص که تعداد بیش از 500  نفر از آنها با کمبود شدید مالی و عدم توان  پرداخت هزینه های درمان و ایاب و ذهاب مواجه اند و  سالانه صد ها مراجعه کننده بیمار در سنین مختلفی داریم که اکثر  آنها می بایست برای درمان به کرمان ، یزد ، تهران ، مشهد و یا حداقل به مرکز استان مراجعه بکنند . ولی متاسفانه با توجه  به توان  مالی ضعیف این خیریه  ما نتوانسته ایم برایشان چاره اندیشی مناسبی بکنیم  حال چشم به راه دستان بخشنده شما عزیزان نیکوکار هستند)
  2. تهیه ویلچر ، پوشک و دارو برای بیماران ، معلولین و سالخوردگان مهرجو : توضیح ( بیش از  200 نفر با معلولیت های مختلفی  در منطقه داریم  که بصورت تدریجی به این آمار اضافه می شود .  و سالیانه حداقل به پنجاه ویلچر ،  و صد ها پوشک ، بیست تشک طبی ،  سی دستگاه ماساژور  ، جهت رفع نیاز های معلولین ، بیماران و سالخوردگان نیازمندیم  )
  3.  پرداخت هزینه های ایاب و ذهاب بیماران مهرجو  : توضیح (  با توجه به مراجعه روزانه بیماران  مهرجو در سنین مختلفی  از روستاهای محروم  و دور افتاده شدیدا نیازمند به حمایت  شما خوبان هستند  )
  4. کمک در خرید و اهدای لوازم و تجهیزات درمانگاهی برای مراکز درمانی منطقه : توضیح (  شهرستان فنوج دارای 6 درمانگاه بوده و با کمبود شدید تجهیزات رفاهی و آسایشی ، درمانی، بهداشتی ، تجهیزات آزمایشگاهی ، آمبولانس ،  و حتی با کمبود شدید پزشک و وسیله نقلیه مواجه اند  )

4-  کمک های عمرانی :

  1.  ساخت  بیمارستان ، درمانگاه ، تسهیلات زایمانی ، اورژانس 115 شهری و بین راهی و خانه بهداشت  : توضیح ( با توجه به بعد مسافت 100 کیلو متری ابتدا تا انتهای شهرستان فنوج ، پراکندگی جمعیت و  فاصله طولانی  240 کیلومتری با  اولین بیمارستان در ایرانشهر ، این شهرستان  نیاز به ساخت  یک بیمارستان مجهز ، سه باب درمانگاه  ، دو باب تسهیلات زایمانی ، چهار دستگاه آمبولانس و  حداقل  پانزده باب خانه بهداشت دارد )
  2. ساخت  پل ، آب بند و سد : توضیح ( با توجه به هدر رفت آب و خاک این منطقه و یا حداقل مهار و هدایت آب به سمت مزارع کشاورزی نیاز به ساخت بیش از پنج سد بتنی مسلح و بیست آب بند  سنگی و مسلح در منطقه می باشد  )
  3. مرمت قنوات و جوی های آب ، جهت حمایت از کشاورزی منطقه : توضیح ( در سطح شهرستان بیش 400 هکتار مزارع کشاورزی سنتی وجود دارد که نیاز به احیای قنوات و جوی های آب دارند که موجب ایجاد اشتغال  برای صد ها خانواده محروم و همچنین موجب رونق کشاورزی  منطقه می گردد البته در کنار احیایی قنات شهر می توان آبیاری قطره ای را هم در این مزارع ایجاد و راه اندازی کرد  )
  4. ساخت زمین ورزشی  فوتبال و فوتسال (چمن مصنوعی و یا طبیعی )کوچک و بزرگ : توضیح ( با توجه به داشتن استعداد های فراوان در رشته های مختلف ورزشی  بخصوص فوتبال  این سرزمین نیاز  به  احداث بیش از  پنج  زمین فوتبال و پنج  زمین فوتسال دارد )
  5.  احداث سالن ورزشی چند منظوره : توضیح ( با توجه به داشتن استعداد های فراوان در رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتبال  ، والیبال و بسکتبال ، این منطقه نیاز به احداث بیش از ده سالن ورزشی چند منظوره  دارد )
  6.  ساخت مدرسه  2، 3، 6 ، 9 ،12  کلاسه  در شهر و روستا : توضیح (  ده ها روستای محروم  وجود دارد که در مقاطع مختلفی بخصوص راهنمایی و دبیرستان دخترانه و  پسرانه نیاز به احداث فضای آموزشی دارند  که همین امر موجب شده تا بیشتر دختر های روستایی ترک تحصیل بکنند )
  7. ساخت بیش از  200 باب کلاس درس جهت افزایش کلاس مورد نیاز در مدارس شهرستان : توضیح (  ده ها روستا وجود دارد که در مقطع ابتدایی با کمبود شدید کلاس درس مواجه اند که به ناچار کلاس درس را در حیاط مدرسه و یا بصورت چرخشی در یک شیف  و یا در دو شیفت مخالف  برگزار می کنند  )
  8. ساخت سرویس بهداشتی ، نمازخانه ، کتابخانه ، آزمایشگاه و اتاق کار  برای مدارس : توضیح (  لازم به یادآوریست  که اکثر مدارس روستایی فاقد  این فضاها بوده و  یا از حداقل ها برخوردار هستند  که تحقق این امورات مهم می تواند به شوق  در  ادامه تحصیل و  همچنین موجب روحیه  گرفتن دانش آموزان مستعد و حتی کم استعداد منطقه منجر می شود  )
  9. حصار کشی محیط مدارس : توضیح (  با توجه به مهم بودن حصار کشی مدرسه ، نبود محیط آرام به دور از شلوغی و تردد حیوانات اهلی ، نداشتن فضای بازی و  سبز در روستاها ، موجبات نگرانی مدیران وآموزگاران  را فراهم آورده است  که با  ساخت  و ایجاد یک دیوار می توان  یک آرامش و امنیت خاصی را به دانش آموزان هدیه داد . )
  10. حفر چاه آب و آبرسانی به روستاهای کوچک و مدارس ، همراه با ساخت مخزن بتنی و اهدای مخزن پلیمر : توضیح (  اکثر روستاهای کوچک فاقد آبرسانی سالم و لوله کشی می باشند  که این معضل بیش از 100 روستای این شهرستان را در بر گرفته است و همچنین بسیاری از مدارس سیستم آبرسانی و لوله کشی نداشته و یا در حد  خیلی معمولی آبرسانی شده اند . حال با  اندکی هزینه می توان آبی سالم را به آنها هدیه نمود )
  11. ساخت خوابگاه شبانه روزی دخترانه کتیج : توضیح ( لازم به ذکر است با توجه  به نداشتن خوابگاه دخترانه در مرکز بخش و همچنین  نداشتن مدرسه راهنمایی و دبیرستان در روستاهای  همجوار کتیج  ، منجر به ترک تحصیل تعداد بیش از صد دانش آموزان دختر در طول هر سال گردیده است . و تعداد اندکی با شرایطی خیلی سخت با موتور و یا  با وانت باری جهت تحصیل به کتیج می آیند .  اکنون با ساختن یک مجتمع آموزشی و خوابگاهی با زیرساخت های  جدید دارای امکانات رفاهی و آسایشی ، مدرسه هوشمند ،آزمایشگاه ، سالن ورزشی ، کتابخانه ، سالن مطالعه و امتحانات ، پارک ، فضای سبز و…  . می توان در مدت کوتاهی علاوه بر شکوفا کردن استعداد های خفته این دیار ، موجبات برگشتن این عزیزان  به چرخه تحصیلی را فراهم کرد و همچنین از ترک  تحصیل مجدد صد ها دختر این دیار جلو گیری کرد )
  12. تعمیر اساسی خوابگاه شبانه روزی پسرانه  کتیج : توضیح (  با توجه به گذشت بیش از 30 سال از احداث آن و فرسودگی و نداشتن امکانان مناسب و غذای نا مناسب ، نیاز به مرمت و حمایت همه جانبه  مسئولین  وخیرین گرامی را دارد )
  13. ساخت مهد کودک و پیش دبستانی برای کودکان : ( جهت آموزش و آمادگی قبل از ورود به مدرسه بدلیل دو زبانه بودن کودکان این منطقه ، شدیدا نیاز به ساخت مهد کودک شهری و روستایی داریم  )
  14. ساخت مسکن و سرویس بهداشتی برای نیازمندان : توضیح (  تعداد کثیری از مردمان روستاهای دور افتاده در خانه های کپری و حصیری و بعضی ها با تعداد  جندین عایله  در یک اتاق بلوکی زندگی می کنند و حتی یک سرویس بهداشتی هم ندارند.  این بجای خود حتی هموطنانی هست که یک سرویس بهداشتی  هم ندارند . متاسفانه خیلی درد آور است  که در سرمای زمستان ، در یک شرایط خیلی سخت استحمام  بکنند. )
  15. ساخت غسالخانه در روستاها : توضیح (  بسیاری از روستاها غسالخانه ندارند و اکثرا میت را  در حیاط خانه با سختی فراوان غسل می دهند  . اکنون بیش از 50 روستا داریم که نیاز به ساخت غسالخانه دارند )
  16. ساخت مصلی : توضیح (  با توجه به حضور جمع کثیری از مردم در نماز های عیدین و سایر مراسمات ، ساخت  مصلی با امکاناتی مناسب در چندین شهر و روستای این دیار  امری مهم و ضروری می باشد  )
  17. ساخت  سرویس بهداشتی ، نماز خانه و آبخوری برای مدارس : توضیح ( لازم به ذکر است که اکثر مدارس شهری و روستایی با کمبود موارد اشاره شده  مواجه اند .  بخصوص آبخوری و سیستم لوله کشی  مناسبی ندارند )
  18. ساخت کتابخانه  عمومی و مرکزی کتیج و … : توضیح (  داشتن کتابخانه  در هر شهر ، روستا و مدرسه یک امر مهم برای  همه سنین ، بخصوص دانش آموزان و دانشجویان می باشد ، و لی متاسفانه  نبود این فضای دانش افزا علاوه بر دوری جوانان از کتاب و کتابخوانی ، موجب  افت  تحصیلی و علمی این عزیزان گردیده است . لذا با ساخت چندین کتابخانه شهری و روستایی و مدرسه ای ، در شکوفا کردن عموم استعداد های  این دیار سهیم شوید )
  19. ساخت مدرسه وکلاس قرانی : توضیح (  تعلیم قرآن برای کودکان و سایر سنین یک امر واجب و مهم بوده و علاوه بر ضرورت یادگیری و حفظ آن ، می تواند موجب بالا رفتن سطح فکری و هوشی کودکان  گردد )
  20. ساخت مجتمع فرهنگی ، ورزشی و خیریه ای  در منطقه کتیج و… : توضیح ( با ساخت  و ایجاد یک مجموعه ای متفاوت شامل فضاهایی مثل کلاس آموزشی و فوق العاده درسی ، کلاس آموزش قرآن ، کشف استعداد های مختلف ، خوابگاه نخبگان جهت تحصیل و حمایت ویژه ، مرکزخیریه ، زمین فوتبال و فوتسال ، پارک بازی  برای کودکان و نونهالان ،مسجد ، مهمانسرا  و سایر فضاهای لازم این مجموعه  می توان یک کار فرهنگی و نیکوکاری ماندگاری را در منطقه انجام داد )

5-   کمک های اقتصادی :

  1. سرمایه گذاری و استخراج  انواع  معادن منطقه : توضیح (  با توجه به داشت معادنی نظیر مس ، منگنز ، کرومیت ، آهن  و … از همه سرمایه داران و سرمایه گذاران این حوزه می خواهیم جهت استخراج معادن و ایجاد اشتغال و  شکوفا کردن اقتصاد  منطقه سهیم شوند )
  2. راه اندازی  مجتمع کارگاهی و تولیدی قطعات بتنی ، آهنی و انواع مصالح ساختمانی ، ماشین آلات ساختمان سازی  و حمل و نقل سبک و سنگین: توضیح (  راه اندازی مجتمع کارگاهی با تولید محصولات بتنی مثل ، تیرچه ، انواع بلوک سقفی و دیواری در سایزهای مختلف ، انواع کفپوش و جدول ،  و انجام فعالیت  های ساختمان سازی در منطقه می تواند موجب ایجاد اشتغال برای تعداد قابل توجهی از جوانان جویای کار ، تولید مصالح مرغوب و باکیفیت و توزیع با قیمت مناسب  شود . علاوه بر موارد فوق ، این مجتمع می تواند حامی مالی  بزرگی برای خیریه بویژه ، کودکان ، دانش آموزان  و همچنین پشتوانه ای قوی برای مدرسه سازی در منطقه باشد)
  3. فراهم نمودن بستر و تجهیزات کشاورزی و دامداری (بصورت  موقوفه ) جهت اشتغالزایی و درآمد زایی  برای خیریه و مصرف برای امورات نیازمندان : توضیح ( با راه اندازی  گلخانه  ، ایجاد مزارعه کشاورزی ، کاشت الوفه ، انبوه سازی نخیلات در زمین های کشاورزی فعلی و زمین های بلاتکلیف و مجهز کردن آنها به سیستم آبیاری قطره ای و همچنین ایجاد دامداری کوچک و بزرگ  بصورت سنتی و صنعتی می توان هم به اقتصاد خانواده کمک کرد . و هم موجب شکوفا شدن اقتصاد  کل منطقه می شود )
  4. ساخت و راه اندازی سردخانه : توضیح (  با توجه به نبود یک سرخانه با قابلیت دمای زیر صفر و بالای صفر  ، که  هم برای نگهداری خرمای منطقه استفاده شود و هم برای نگهداری  سایر میوه جات و صیفی جات فصلی ،  فراورده های دامی . لازم به ذکر است که تحقق این امر مهم ، پشتوانه ای قوی برای کشاورزان منطقه خواهد بود که خرمای خود را در زمان مناسب با قیمت مناسبی بفروشند و همچنین مردم منطقه به سایر محصولات موجود در سرخانه  با سهولت و قیمت مناسب دسترسی داشته باشند )

6- کمک در جهت اشتغالزایی :

  1. آموزش انواع فن و حرفه های کاربردی جامعه کنونی : توضیح ( با ایجاد یک مرکز اسکان کاملا مدیریت شده در شهر ایرانشهر  جهت  اسکان  کار آموزان و ارتباط آنان  با دنیای کار و آموزش عملی در کنار اساتید مجرب و کاربلد در رشته هایی مثل انواع فنون بنایی و ساختمانی  ، انواع  مکانیکی خودرو ، سیم پیچی ، لوله کشی ، برق کشی و…   می توان بصورت تدریجی صدها جوان را آموزش داد و  مشغول به کار کرد و  در نهایت دنیایی آباد و مستقل را برایشان رقم زد )
  2. کمک در ایجاد اشتغال های کوچک و بزرگ ، خانگی و کارگاهی : توضیح ( با راه اندازی کارگاه های کوچک و بزرگ خانگی و کارگاهی برای جوانان  زن و مرد  مثل  انواع خیاطی ، گلدوزی ، دامداری ، پرورش مرغ ، کشاورزی ، گلخانه ، شیرینی پزی ، غذاهای محلی ، ترشیجات محلی ، آرایشگاه ، انواع دستگاه حفاری کوچک و بزرگ ، می توان تحول عظیمی در منطقه بوجود آورد )
  3. حمایت از صندوق قرض الحسنه خیریه (  پرداخت  تسهیلات بدون سود به جوانان )  جهت ایجاد اشتغال های زود بازده و… : توضیح ( با حمایت از صندوق قرض الحسنه می توان  هم ایجاد اشتغال کرد و هم دل  جوانان در شرف ازدواج ، بیماران ، دانشجویان ، و سایر نیازمندان را شاد کرد و موجب به استقلال رسیدن این عزیزان شد . اکنون این قرض الحسنه داخلی خیریه بیش از 120 عضو دارد که به تعداد قابل توجهی از نیازمند وام هایی در حوزه های  مختلف اشتغالزایی ، تعمیر مسکن ، درمان ، و ازدواج پرداخت گرده ایم)

اکنون با توجه به اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم شهرستان فنوج و منطقه کتیج رسیدگی به قشر نیازمند ، ساخت اماکن عمومی ، فضاهای آموزشی و ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری می تواند در رفع محرومیت این دیار تحول عظیمی ایجاد نماید . و جهت رفع آنها حمایت و یاری همه مسئولین ذیربط ، هموطنان نیک اندیش و نیکوکار  و سازمانهای مردم نهاد را خواستاریم .

about-us_03-01
about-us_03-02

منشور اخلاقی خیریه خادمین کتیج

با استعانت از خداوندگار نیکی و مهربانی ، تلاش می کنیم ،که ضمن رعایت اخلاق نيكو، قانونمداری و با برنامه ریزی صحیح در خدمتگزاری به مهرجویان ارجمند این اصول را دقیقاً به مرحله اجرا بگذاریم .

  1. به مطالبه مهرجویان  گرامی توجه نموده و  مقـام و شخصیت آنان را ارج  می نهیم .
  2. رعــایت نظم ،وقت شناسی،حضـور به مـوقـع با ظاهـری آراستـه و متنـاسب با فعالیت نیکوکاری.
  3. آگاهی نسبت به وظایف و مسئولیت های خود و شناخت خواسته ها و نیازهای مهرجویان محترم .
  4. آراستن افــراد به دانــش ، بیــنش و مهـارت های مـورد نیـاز جهت خدمت رسانی به  مهرجویان ارجمند.
  5. ارایه خدمــات مطلـوب با خـوشرویـی ، بردبـاری و وفـای به عــهد.
  6. رعایت قانون و مقررات و اهتمام سهولت در انجام کارها ، ساده  سازی و بهبود روشها.
  7. رعایت انصاف ، تقوا با وجدان کاری و تعهد به امانتداری ، رازداری وانتقادپذیری.
  8. مـدارا و فروتنـی نسبت به مراجعـین محترم .
  9. نظارت صحیح بر امور ،ارج نهادن به کرامت انسانی در صورت عدم توان رسیدگی .
  10. ارتقاء کیفی و اثر بخش ساختن فعالیت ها با توجه  به رویکرد محرومیت زدایی .
  11. پاسخگویی شفاف ، صادقانه ، مؤدبانه و به موقع به نیازهای منطقی مهرجویان گرامی .
  12. توسعه و نگهـداری مطلـوب سیستـم هـا ، امکانـات و تجهیزات خیـریه.
همدل برای فردایی روشن

اعضای تیم خیریه خادمین کتیج

شعار خیریه

شعار خیریه

همه با هم شادی و زیبایی می آفرینیم .

چشم انداز خیریه

چشم انداز خیریه

تلاش برای رسیدن به روزی که فقر و نا برابری از جامعه رخت بر بندد و همه با هم ، در کنار هم زندگی آرام و توأم با رفاه و آسايش داشته باشیم .

بیانیه و ماموریت خیریه

بیانیه و ماموریت خیریه

ما با همراهی شما نیکوکارن ، برای صد ها هزار نفر در استان سیستان و بلوچستان بخصوص ،شهرستان فنوج و بخش کتیج تا پایان سال 1404، ده ها پروژه نیکوکاری سرمایه گذاری و اجراء خواهیم کرد. و این نهضت نیکوکاری همچنان ادامه خواهد داشت تا پایان رفع محرومیت های سرزمین صبوری ، سرزمین نخل و آفتاب سیستان وبلوچستان .

آب سالم برای افراد نیازمند

فقر معیشتی بدترین نوع فقر است. تا به حال گرسنه مانده ای؟ آنقدر که وقتی چشمانت لقمه ای را ببیند آب دهانت را قورت بدهی و وقتی بوی غذا به مشامت برسد دلت ضعف برود نه! آنقدر که یادت رفته باشد فرق طعم گوشت با مرغ چیست البته اگر خورده باشی! فقر معیشتی یعنی از گرسنگی نای حرکت نداشته باشی و آنقدر از نظر اقتصادی خانواده ات ضعیف باشد که نتوانی گلوی خشکت را با لیوانی از آب آرامش دهی تا بتوانی زنده بمانی و نتوانی به چیزی جز خوردن فکر کنی!

غذای پاکیزه برای افراد نیازمند

تغذیه حق همه انسان هاست و کودکان به علت قرار گرفتن در سن رشد بیشتر از همه ما به غذاهای مفید و پر انرژی نیازمندند، این را می دانند و نانی را که هر روز می خرند، لقمه ای را که هر روز فرو می برند را دور می ریزند و حتی اگر دور نمی ریزند به فکر کودکی که در گوشه ای از سیستان و بلوچستان نیستند، اما تو در این دسته جای نمی گیری و حالا که در حال خواندن این متن هستی، بدون شک به وضعیت تغذیه کودکان و وجود سوء تغذیه برای آنها حداقل فکر کرده ای.

بهداشت و درمان برای کودکان محروم

اماکن درمانی تنها محلی برای درمان بیماری ها نیستند هر مطب، درمانگاه و یا بیمارستان به جز وظیفه درمان بیماران وظیفه پایش و کنترل سلامتی و پیشگیری از وقوع بیماری های واگیردار و نجات جان بیماران را بر عهده دارد و وجود این اماکن در هر گوشه از ایران عزیزمان که مردم ما در آن ساکن هستند امری حیاتی است. نوزادان و کودکان بیشتر از تمام اقشار جامعه به دلیل ضعف جسمانی و رشد سریع و نیاز به واکسن های مختلف بیشتر به رسیدگی های پزشکی نیازمندند.

آموزش برای کودکان محروم

ماه مهر که آغاز می شود، دانش آموزان قلم در دست به مقدس ترین جبهه عالم در مقابل جهل می روند تا با یادگیری مسائل مختلف علمی و فرهنگی آینده را با نور علم روشن کنند. ماه مهر که آغاز می شود، بوی خوش آگاهی در فضای سنگر های علم و دانش می پیچد و لکه های جا مانده از ناآگاهی پاک می شوند. کاش این اتفاق در تمامی ایران من می افتاد.

مدرسه مناسب آموزان

ساخت مدرسه مبارزه با بی سوادی است، بوی ماه مهر که می پیچد کودکی دست در دست پدر یا مادرش با طلوع آفتاب از تاریکی فاصله گرفته و با سلاح قلم به جنگ جهل و عدم استقلال می رود و رویای آینده ای درخشان را با چراغ علم روشن می کند. این رویا واقعیتی است که در بسیاری از نقاط ایران عزیزمان اتفاق نمی افتد. به طور مثال کودک سیستان و بلوچستانی اگر پدری داشته باشد که برایش قلم بخرد آن هم در صورتی که قدرت خرید قلم را داشته باشد، مدرسه ای مناسب وجود ندارد که بخواهد با رفتن به آن آینده را دنبال کند

شغل و درآمد مناسب برای همه اقشار

بیکار که باشی اعتیاد می آید و سلامتی می رود، فقر می آید و ایمان می رود، نا امیدی می آید ، تنهایی می آید و ازدواج می رود، گرسنگی می آید و فرهنگ می رود و در این رفتن ها نمی فهمی که چه وقت مفهوم انسان بودن را از دست داده ای، می دانی که ما موجوداتی اجتماعی هستیم که اگر انسان نباشیم سلامت جامعه را به خطر می اندازیم؛ مثلا دزد یا قاچاقچی می شویم و یا تنمان را برای تکه ای نان می فروشیم، دروغ می گوییم و حتی آدم می کشیم!

قرض الحسنه برای نیازمندان

قرض دادن گاهی بهترین نوع خدمت به خلق است، با قرض دادن به موقع گاهی گره ای بزرگ را از گردن انسانی باز می کند که راه نفسش با گره مشکلات بسته شده و باز کردن این گره به معنای شکرنعمت هایی است که خداوند متعال به ماعطاء فرموده است. ما در این مأموریت تلاش می کنیم با جلب حق عضویت ماهیانه (پرداخت حداقل ۲۰۰۰۰هزارتومان درماه) اقشارکم درآمد جامعه وهمچنین جلب سرمایه های راکد وپس اندازهای بانکی مردم نیکوکار و توانمند بصورت قرض الحسنه و استفاده از آن در راستای اعطای وام به اقشارنیازمند، جهت رفع نیازهای مهم زندگی،قدمی برداریم و تلاش کنیم تاکسی وقت نیاز احساس درماندگی و تنهایی نکند.

 مسکن مناسب برای خانواده های نیازمند

مسکن فقط یک چهار دیواری نیست، مسکن یعنی قدمی در استقلال فردی یعنی حیثیت اجتماعی خانواده یعنی فضای خوشبختی و محل آسایش و پناهگاهی در مقابل سرما و گرما و سایر گزندهای طبیعی، پس مسکن یکی از مهمترین نیازهای انسان برای احساس امنیت فیزیکی و روانی است. فرض کن خانه ای نباشد که به آن برگردی، شب های سرد و روزهای بارانی پناهگاهی نداشته باشی و زمانی که طوفان می آید کپری را که تنها محافظ تو در مقابل باران است از روی سرت بردارد و در بیابان پخش کند؛ این فرض ها تو زندگی هر روز بعضی از اقشار ضعیف سیستان و بلوچستان است.

و سایر خدمات بشر دوستانه در راستای رفع نیاز های محرومین سرزمین صبوری ، سرزمین  نخل و آفتاب  …

اینجانب عبدالرسول بارانی متولد ۱۳۵۹ ، مؤسس و مدیرعامل خیریه ، با توکل و با استعانت از خدای سبحان با تمام وجودم عاشقانه تلاش مي كنم تا مرهم و تسکینی بر رنج و غم های کودکان و خانواده های نیازمندان سرزمینم باشم . و خدمت به محرومین ، رسیدگی و پیگیری امورات خیریه و مردم را وظیفه خود می دانم ، حق را به جانب مددجو می دهم ، همیشه در جستجوی راه پیشرفت امورات مردم و خیریه هستم ، بدون رو دروایستی ، کاری را بخاطرکسی انجام نمی دهم مگر خدا ، خدایا هر چه نوشتم جهت اطلاع بود نه از روی غرور ، نوشتم تا همه بدانند در وجود من چه می گذرد . 

مهرجوی گرامی ؛

گَرتو سبزی  سبزم، گر تو شادی شادم

عید آنروز مبارک بادم، که تو آبادی و من آبادم

وآنگه  من شاد و شادم .

عبدالرسول بارانی

مدیرعامل
گالری تصاویر

مدارک، تقدیرنامه ها و احکام خیریه