وضعیت نیازمندان بلوچ

وضعیت نیازمندان بلوچستانی

وضعیت نیازمندان سیستان و بلوچستان

نیازمندان واقعی گداهای خیابانی که هر روز می بینی، نیستند. وقتی نان خانه نداشته باشی و نتوانی دستت را برای طلبش بلند کنی نیازمندی، فکر کن فقط یک لحظه فکر کن، فرزندت مقابل چشمانت در تب بسوزد و پزشکی در اطرافت نباشد که معاینه اش کند و اگر باشد قادر به تهیه داروهای مورد نیازش نباشی، مادر باشی و نوزاد چند روزه ات دچار اختلال رشد شده باشد و پدر باشی و کاری نداشته باشی تا سرت را وقت نیاز خانواده ات بالا بگیری؛ اینها تنها گوشه ای از وضعیت نیازمندان سیستان و بلوچستان است؛ منطقه ای که مانند شهر سوخته اش، امروز دچار خشکسالی است و مردمش طبق آمارهای رسمی زیر خط فقر هستند.

سیستان و بلوچستان مهد رستم دستان، امروز آنقدر ضعیف شده، که اگر دستی برای یاری به سمتش دراز نشود، محرومتر خواهد شد.

فکر کن که شاهنامه مدام از سرزمینت سخن بگوید و سواد خواندن یک بیت از شعرهایش را نداری که هیچ، حتی وقت فکر کردن به خواندن شعر را نداشته باشی و درد بزرگتر اینکه اصلا ندانی فردوسی در مورد سرزمین تو صحبت کرده است و با این پیشینه فرهنگی قوی تحت هجوم فرهنگی کشورهای بیمار دیوار به دیوارت قرار بگیری.

پس بیایید دست در دست هم دهیم تا:

مبادا که ایران ویران شود        کنام پلنگان و شیران شود

نیکوکار عزیز برای برداشتن سنگی از سنگ های پیش پای نیازمندان و یاری دست هایی که برای گرفتن دستان آنها به سوی شماست  لطفا در این قسمت کلیک نمائید

جدیدترین مقالات

گزارش عملکرد سال 1407

گزارش عملکرد سال 1406

گزارش عملکرد 1405

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمایت فوری